Werkwijze

Zodra uw boeking is bevestigd en de datum is vastgesteld, zullen we deze voor u inplannen. Op de dag van uw afspraak verwelkomen wij u in de feestelijke en sfeervolle residentie van Sinterklaas, die elk jaar op een andere locatie wordt gehouden, in het Sintnicolaascentrum.

Bij aankomst kunt u zich registreren en vervolgens kunt u ontspannen en wachten tot het uw beurt is om getransformeerd te worden in een prachtige Sinterklaas of Piet. Hoewel er op zaterdag veel andere gasten zijn, zorgt dit juist voor een gezellige sfeer en biedt het de mogelijkheid om gezellig te kletsen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Zodra uw naam wordt omgeroepen, wordt u begeleid naar onze kleedruimte waar onze grimeur zijn uiterste best zal doen om u zo mooi mogelijk te grimeren en uw baard en pruik aan te brengen. Zodra u klaar bent, kunt u direct vertrekken naar uw eigen Sinterklaasfeest, en dit geldt ook voor de Pieten.

Na afloop van uw feest bent u van harte welkom om terug te komen naar de residentie, waar alles netjes zal worden ingenomen en u kunt worden geholpen om uw grime te verwijderen. Om ervoor te zorgen dat u tijdens uw bezoek aan ons niets tekort komt, bieden wij u onze heerlijke service aan met een selectie van hartige en zoete lekkernijen, zoals soep, tosti’s, koffie, thee en limonade.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen rond 5 december bij het Sint Nicolaascentrum in Dordrecht.