Huis bezoeken

Als u op zoek bent naar een professionele Sinterklaas en Pieten voor uw feest, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 46 jaar ervaring hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd en bieden wij een onvergetelijke ervaring voor de kinderen.

Onze kostuums zijn van topkwaliteit en zijn gemaakt door de kleermaker van Stefan de Walle, de TV Sinterklaas. Onze Sint en Pieten zijn niet van de echte te onderscheiden en zullen zorgen voor een feestelijke sfeer bij uw thuis, op school of op kantoor.

Onze bezoeken duren 15 minuten en zijn gevuld met interactie, verhalen, liedjes en natuurlijk cadeautjes. Wij improviseren moeiteloos en zullen ervoor zorgen dat elk kind zich bij ons op zijn of haar gemak voelt. Ons tarief voor een 15 minuten durend bezoek van Sinterklaas is € 85,-.

Wij zijn niet de goedkoopste in de markt, maar wel de beste. Onze acteurs zijn ervaren professionals die er alles aan zullen doen om van uw evenement een succes te maken. We raden u aan om vroegtijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, want onze agenda vult zich snel in de aanloop naar 5 december.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We zien er naar uit om samen met u en uw kinderen een fantastisch Sinterklaasfeest te vieren. Tot ziens!