Kerst acties

Wij zijn niet alleen uw betrouwbare partner voor het organiseren van uw Sinterklaasfeest, maar ook voor het creëren van een fantastisch kerstfeest. In nauwe samenwerking met u kunnen wij uw wensen omzetten in een onvergetelijk evenement. Wij bieden ondersteuning op verschillende gebieden, zoals kostuums, grime, acteurs, decoratie en versieringen.

Naast deze services kunnen wij ook een gezellige knutselhoek voor u opbouwen met kraampjes, tafels, kerstversiering en muziek om onder het genot van het gezelschap van kerstelfjes of engelen kerststukken te maken. Als toevoeging hebben we blokhutten beschikbaar die speciaal zijn ingericht om de kerstsfeer te verhogen. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op uw evenement als kraam waar glühwein of warme chocolademelk wordt geschonken.

Op zoek naar een unieke kerstfoto? Wij kunnen een prachtig winterlandschap met kerstbomen en een arrenslee creëren, waarbij de Kerstman zelf natuurlijk niet mag ontbreken! De fotograaf legt alle foto’s vast en drukt deze ter plaatse af. De foto’s worden vervolgens omlijst met uw bedrijfslogo, zodat u kunt adverteren op een originele manier.

Om het feest compleet te maken bieden wij ook een muzikale attractie aan in de vorm van het Charles Dickens draaiorgel. Dit zorgt voor een sfeervolle kerstmuziek en een feestelijke ambiance.

Onze organisatie is geschikt voor verschillende evenementen zoals personeelsfeesten, scholen, winkelcentra, kerstmarkten en meer. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier als u geïnteresseerd bent of als u meer informatie wenst te ontvangen. Wij staan klaar om van uw kerstfeest een groot succes te maken!