Bedrijf bezoeken

Als bedrijf wilt u natuurlijk het beste voor uw medewerkers en klanten, ook tijdens de feestdagen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een professionele Sinterklaas en zijn Pieten uit te nodigen voor een bezoek aan uw bedrijf.

Onze goed verzorgde en ervaren Sinten en Pieten zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Ze zijn volledig in te stellen op uw bedrijf en zorgen voor een feestelijke sfeer. Onze beroepsacteurs kunnen goed acteren en zijn in staat om met iedereen een praatje te maken.

Het hoogtepunt van het bezoek is natuurlijk de Sinterklaas-ontvangst. Onze Sinten en Pieten zijn niet van de TV te onderscheiden en dragen dezelfde prachtige Sinterklaas-kleding als Stefan de Walle. Ze hebben ook altijd een groot boek bij zich met de namen van alle medewerkers en hun bijbehorende cadeaus.

Wij zorgen ervoor dat het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten aan uw bedrijf tot in de puntjes is geregeld. Van het plannen van het bezoek tot aan het uitdelen van de cadeaus en het achterlaten van een feestelijke sfeer. Zo kunt u met een gerust hart genieten van het feest en het belang van uw medewerkers en klanten op de eerste plaats stellen.

Neem contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Samen maken we er een onvergetelijke Sinterklaasviering van!